3 terület, ahol jól fog jönni egy szarvasbőr kendő

2019. december 6.
A szarvasbőr kendő egy valódi multifunkciós eszköz, még ha elsőre nem is látszik rajta. Minden háztartásba kellene belőle legalább egy. Ha olyan nagy, mint a nálunk árult szarvasbőr kendő (35 x 35 cm), akkor akár darabolhatja is - tartson egyet a garázsban, a táskájában, a tisztítószeres szekrényben, hogy mindig kéznél lehessen, ha szükség van rá.

Miért éppen szarvasbőr?

A szarvasbőr nem csak akkor tesz jó szolgálatot, ha Ön történetesen egy szarvas. Kiváló nedvszívó képességű, nem szöszöl, nem hagy foltot maga után - a profi takarítás elengedhetetlen eszköze.

Erről a termékről lesz szó.

1.Szarvasbőr kendő az autóban

Autómosás után csíkos, foltos maradt a kocsi, pedig eredendően semmi hasonló dizájnelem nincs rajta? Vízcseppek nyomai csúfítják el az egyébként frissen mosott felületet? Kizárt, hogy ilyesmi előfordulhasson, ha mosás után szárazra törli a felületet szarvasbőr kendővel.

Az sem véletlen, hogy különösen értékes régiségek, műalkotások megérintéséhez szarvasbőr kesztyűt húznak az emberek. Ez az anyag rendkívül finom szerkezetű, garantáltan nem okoz semmilyen karcolást vagy más sérülést a tárgyak felületén, és nem fog ártani a kocsi fényezésének sem.

1,5. Apróbb piszkok az autón

Nem csak a garázsban érdemes egy kendőt tartania, hanem a kocsiban is.

Egy madár összepiszkította a külső visszapillantó tükröt? Sarasak a a fényszórók?  Valaki összetapogatta belülről az ablakokat? Már nem lát ki rendesen a szélvédőn?

Az autó használata során szinte természetes, hogy mindenféle zavaró szennyeződések kerülnek rá. Ezek, ha kéznél van a megfelelő eszköz (azaz egy szarvasbőr kendő), egy-két mozdulattal nyom nélkül eltüntethetők.

Az autóápolásban igazi klasszikus a szarvasbőr kendő - nem véletlenül.

2. A szarvasbőr kendő és a szemüveg - legyen egy a táskájában is

Elege van abból, hogy megtörli a szemüvegét, és az egész tele lesz apró szöszökkel? Járt már úgy, hogy a szemüveglencse tisztítás után még rosszabbul nézett ki, mint előtte? Ön szerint is kellemetlen, amikor hideg szobából egy meleg helyiségbe lépve semmit sem lát a lecsapódó párától?

Ha félti a lencséit a karcolódástól, nem akar mindenféle vegyszereket használni, mégis tökéletes eredményt szeretne, akkor szemüvege tisztán tartásához egy valódi szarvasbőr kendő használatára lesz szüksége.

Nagy, tartós, és jó minőségű - nagy eséllyel még tovább is használható marad majd, mint maga a szemüveg.

3. Szarvasbőr kendő a háztartásban

Ön szeret ablakot pucolni?

Nem igazán? Ezt meg tudjuk érteni. Pedig van rosszabb is, mint az ablakpucolás: a tükrök megtisztítása. Főleg, ha gyerekek is vannak a családban, akiket nehéz lebeszélni a tükrök fogdosásáról. A fürdőszobai tükrök és a rájuk rakódott cseppek sem nyújtanak túl felemelő látványt.

Hogyan lehet tükröt pucolni?

  • Vannak a jól megszokott ablaktisztító módszerek: papírtörlők, gumis lehúzók, újságpapír (ez utóbbi egyébként a modern nyomdatechnikai megoldások miatt már nem is igazán működőképes módszer). Ha nem egy született tehetség, akkor szuper ablaktisztító vegyületek ide vagy oda, bármelyiket is használja, lesznek maradék csíkok és pöttyök a felületen.
  • Vagy használhat szarvasbőr kendőt: csík-, karc-, és foltmentesen teljesen szárazra törölheti vele a háztartásban található üvegfelületeket, tükröket. Egy gonddal kevesebb.

Ön hány helyen használ szarvasbőr kendőt?

Ha tud még más felhasználási módot, ossza meg velünk is!

Kapcsolódó bejegyzések

Ingyenes Szállítás

LOTUS Cleaning csomagod 16.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyen szállítjuk házhoz

RÓLUNK

Információk

KÜLFÖLDI PARTNEREINK

Európában

100% elégedettségi garancia

Ha nem vagy elégedett az eredménnyel, kérdés nélkül visszafizetjük a termék árát!