California Car Duster – árteszt

2019. december 6.
Webáruházunk egyik büszkesége a csak nálunk kapható California Car Duster. A termék egyenesen az USA-ból érkezik, és egy szuper eszköz az autó tisztántartására: nem csak ide-oda tologatja a napi koszt, hanem el is távolítja. Hallottunk viszont már olyan véleményt, hogy „tök jó lenne, de olyan drága”. Egy kiló kenyér árához viszonyítva valóban az, hiszen 12900 Ft-os áron adjuk. Ennek ellenére szerintünk kifejezetten olcsó: ha pár hónapra előre gondolkodik, nem csak egyszerűen takaríthat, hanem meg is takaríthat vele. Számoljuk ki, hogyan!

Mennyi pénzt spórolhat meg a California Car Duster használatával?
Őszinték leszünk: ha nem zavarja, hogy nem látszik ki a fényezés színe a piszok alól, akkor egészen pontosan semennyit. Ha azonban igényes az autója megjelenésére, vagy fontosnak tartja, hogy jó benyomást keltsen másokban, akkor legalább 30-40 autómosást.

Kézi vagy gépi mosatás
Ha autómosóba szokott járni, akkor mosásonként 700-2000 Ft költségre számíthat. Legyen mondjuk átlagosan 1300 Ft, ezzel fogunk számolni. Ebben az esetben 30 autómosás ára 39 000 Ft. Ebből levonva a California Car Duster árát, marad 26 100 Ft – a fenti esetben ennyit spórolt meg magának. Ön tudna az autómosónál jobb helyet találni 26 000 forint számára?

Otthoni mosás
Ha saját maga szokott kocsit mosni, akkor kezdjük azzal, hogy 30-40 autómosás megspórolása egyben 10-20 munkaóra megspórolása is, hiszen a fényezésen átmenni porolókefével mindössze 1-2 perces művelet, egy alaposabb autómosásra viszont legalább 20-30 percet rá kell szánni. Nem tudjuk, milyen órabérben szokott dolgozni, de azt tudjuk, hogy egy nap mindössze 24 órából áll, ezért ha időt spórol, mindenképpen valami nagyon értékeset kap. Ezenkívül az autómosással kapcsolatos vízdíj, csatornadíj és a tisztítószerek ára is olyan tételek, melyeket nyugodt szívvel kihúzhat a költségvetésből, ha a California Car Dustert használja.

Eladná az autót?
Ha épp árulja az autóját, talán nem is gondolta volna, mennyit számít, hogy milyen esztétikai állapotban van a jármű. Egyes vevőknél ez még többet is számít, mint a műszaki állapot. Ha igazán tiszta, csillogó állapotban mutatja be az autót, az néha akár százezreket is emelhet a vételáron. Autóeladásra készülve tehát kifejezetten jó befektetés egy California Car Duster beszerzése.

Mit kap a pénzéért?
Egy eredeti California Car Dustert– nem hamisítványt, nem utánzatot. Utóbbiak lehet, hogy olcsóbbak, de ha nem olyan hatékonyak, mint ahogy azt elvárná, vagy még rosszabb esetben összekaristolják a fényezést, akkor azt a pénzt az ablakon dobta ki.

A California Car Duster egy 100% pamut tisztítófej, melybe speciális eljárással viaszt égettek. Elég időnként áttörölnie vele az autót, és folyamatosan olyan lesz, mintha épp a mosóból jött volna.

A tisztítóeszköz mellé egy hordozótáskát is kap, így nyaraláskor, üzleti utakon, vagy váratlan porvihar kitörése után is gyönyörű lehet az autó.

Szívesen járna mindig tiszta autóval úgy, hogy még pénzt is spórol ezzel? Akkor a California Car Duster az Önnek való termék.

Kapcsolódó bejegyzések

Ingyenes Szállítás

LOTUS Cleaning csomagod 18.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyen szállítjuk házhoz

RÓLUNK

Információk

KÜLFÖLDI PARTNEREINK

Európában

100% elégedettségi garancia

Ha nem vagy elégedett az eredménnyel, kérdés nélkül visszafizetjük a termék árát!