Elkövettünk egy hibát.

2019. december 6.
Rosszul neveztük el az állatszőr eltávolító kefét – ugyanis nem kizárólag állatszőrt lehet eltávolítani vele, hanem például szöszöket, cérnaszálakat és emberi hajszálakat is a bútorról, szőnyegről, kocsiból.

Kinek ajánljuk tehát a kefét a kutya és cicatulajdonosokon kívül?

1. A hosszú hajúaknak

A hosszú haj egészségről árulkodik, változatos frizurákat lehet készíteni belőle, csodás érzés, amikor belekap a tavaszi szél, de sajnos ennek ára van: sokat kell foglalkozni vele, hogy igazán szép legyen. És sokat kell utána takarítani is…

Ugye milyen idegesítő, amikor minden az Ön hajával, vagy a párja hajával, vagy a lakótársa hajával van tele? Minden olyan háztartásban, ahol szükség lehet a hosszú haj összegyűjtésére, szükség van egy állatszőr hajszál eltávolító kefére.

Koncertre is magával viheti

2. Hajhossztól függetlenül azoknak, akiknek hullik a haja
Ha az utóbbi időben sokat hullott a haja, először is forduljon orvoshoz, mert komoly betegségek tünete lehet a dolog. Azért ne ijedjen meg nagyon, általában csak valamilyen viszonylag ártalmatlan dologról van szó, például az örökölt gének léptek működésbe. Ha bevezet pár egészséges változtatást a táplálkozásában, az is sokat segíthet.

Na de mi legyen azzal a rengeteg hajjal?

Ha nem akarja, hogy minden vendége a hajhullását firtató kérdésekkel bombázza (függetlenül attól, hogy valóban hajhullásban szenved –e, vagy sem), akkor nem árt gondoskodni a szőnyegre, kocsiba hullott hajszálak összegyűjtéséről. Akár naponta 100 szál haj kihullása is normálisnak tekinthető – de higgye el, nagyon nem mutat jól a fekete padlószőnyegen 100 szőke hajszál!

A kefét a nem kívánt mellékhatások elkerülése érdekében ne használja fésű helyett.

3. Olyan férjeknek, akik hosszú hajú nővel léptek félre

Tudta, hogy a lebukások 73%-a az autóban megtalált furcsa színű hajszál miatt következik be? Egy egyszerű porszívózás nem biztos, hogy teljesen el tudja tüntetni a nyomokat. Nem támogatjuk a félrelépést, de ha esetleg mégis bekövetkezne, ezzel az eszközzel még mentheti, ami menthető.

Ha párja autójában egy állatszőr eltávolító kefét talál a kesztyűtartóban, az persze nem jelenti azt, hogy gyanakodnia kéne: mintegy 99% a valószínűsége annak, hogy a párja csak tiszta, kutyaszőr, hajszál és szöszmentes járművel szeretne a kedvébe járni.

Kapcsolódó bejegyzések

Ingyenes Szállítás

LOTUS Cleaning csomagod 18.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyen szállítjuk házhoz

RÓLUNK

Információk

KÜLFÖLDI PARTNEREINK

Európában

100% elégedettségi garancia

Ha nem vagy elégedett az eredménnyel, kérdés nélkül visszafizetjük a termék árát!