Folt-taszító kárpit egyetlen fújással

2019. december 6.
-Kizárt! -vágják rá sokan az azonnali választ a fenti kérdésre. Minden bizonnyal még nem találkoztak olyan ápolóval, ami az ellenkezőjét támasztaná alá. De, ha mégis láttak már olyan szereket, mely akár hónapokon át óvja a kárpitot, az biztos nem volt ilyen egyszerűen kezelhető és hatékony.

Teljesen megértjük a tagadó hozzá állást. Pár éve még mi is kételkedve álltunk az efféle kijelentésekhez. De aztán kezdtük megismerni a vegyszeripar legújabb vívmányait.

Tulajdonképpen logikus – gondoljanak csak bele – hiszen, ahogyan a technika is fejlődik, a többi tudományág sem stagnál. Nem csak az okostelefonok tudnak egyre többet, hanem az olyan területek is folyamatosan újabb és újabb áttöréseket érnek el, mint a vegyészet, a biotechnológia, biokémia.

És ma már egyáltalán nem hangzik hihetetlennek a nanotechnológia. Napi szinten használjuk, ajánljuk és értékesítjük, hogy minél több embernek segítsen ez a technológia az életét könnyebbé tenni.

Ezért most egy olyan általános problémára ajánlunk egy végtelen egyszerű megoldást, mint az autó kárpitján keletkező folyadékfoltok, por lerakódások. Ez mindenkinek ismerős. Talán kicsit jobban azoknak, akik gyakran szállítanak gyermeket, állatokat. Végtelen mennyiségű folt képes keletkezni a hajdan oly szép szöveten.

A Lotus Fabric Protector nem eltávolítja a foltokat, hanem a tiszta felületet óvja meg az újabbaktól. Ha már időt, pénzt és fáradságot áldozott arra, hogy kitisztíttassa a kárpitot, akkor jogos vágy, hogy minél tovább tiszta is maradjon. Itt a megoldás rá. Csak a felületre kell permetezni és a kiömlő folyadék nem szívódik be a szövetszálak közé, ezáltal a por sem tapad meg egykönnyen.

A ruhával érintkezve nem hagy nyomot, így nem kell attól félni, hogy a bepermetezett kárpit csúnya foltot hagyna drága holmijainkon. Viszont ez sem örök életű csodaszer, de, hogy jelentősen megkönnyíti a tisztán tartást, azt biztosra veheti.

Próbálja ki! Leesik majd az álla!

Kapcsolódó bejegyzések

Ingyenes Szállítás

LOTUS Cleaning csomagod 18.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyen szállítjuk házhoz

RÓLUNK

Információk

KÜLFÖLDI PARTNEREINK

Európában

100% elégedettségi garancia

Ha nem vagy elégedett az eredménnyel, kérdés nélkül visszafizetjük a termék árát!