Hol használható az állatszőr eltávolító kefe?

2019. december 6.
A szőr nem válogat, száll a levegőben, és mindenhova odatelepszik. Szerencsére, ha van otthon állatszőr eltávolító kefe, nem nagy munka összeszedni, és a kukába dobni az összes kihullott szőrszálat. (Vagy esetleg okkult szertartásokhoz felhasználni, ha valakit az ilyesmi foglalkoztat.) Van azonban egy kivétel, amikor a kefe többet árthat a szőnyegnek, mint amennyit használ. Nézzük meg, hol használható a kefe, és hol nem!

Autóbelső tisztítása

A kefe eredeti feladata az autó szőrszálaktól való megtisztítása – és erre maximálisan alkalmas. Összeszedi a kárpitról, a csomagtartóból, a szőnyegekről és az ülések alól is az összes oda nem illő szőrszálat.

Kanapé és más bútorkárpit tisztítása

Csak a legszigorúbb emberek tudják hatékonyan lebeszélni a kutyákat (és még inkább) a cicákat a kanapé és a fotel ágyként való használatától. Ha nem szeretné, hogy vendégei állatszőrös hátsóval távozzanak, három dolgot tehet:

  • Plédekkel, huzatokkal takargatja a bútort. Így ugyan esélytelen, hogy érvényesülni tudjon a kárpit szépsége, de legalább ritkábban lesz munkanélküli a mosógép.
  • Naponta porszívózza és szedegeti kézzel a szőrszálakat, rengeteg időt eltöltve ezzel, és bosszankodik rajta, hogy bármit csinál, pár szál mindig ottmarad.
  • Állatszőr eltávolító kefével időnként, 1-2 perc alatt összegyűjti az összes szőrt.

Ruhák tisztítása

Macskaszőrös szoknya? Kutyaszőrös zakó? Léteznek divatos szőrme vagy szőrmehatású ruhadarabok, de az állatsimogatás után szőrösen maradt öltözékek nem tartoznak közéjük. Az állatszőr eltávolító kefe kíméli a ruhákat, gyorsan és hatékonyan összeszedi róluk a szőrt: pár másodperc alatt megoldhatja vele, hogy ne nézzen ki úgy, mint akit egy gonosz mágus macskává változtatott.

Padlószőnyeg tisztítása

A padlószőnyeg jól tud kinézni, de takarítása a megfelelő eszközök híján egy rémálom lehet. Ha a padlószőnyeges helyiségekből sem szeretné kitiltani kedvencét, akkor sem kell a továbbiakban a szőrös padlót nézegetni: az állatszőr eltávolító kefe a padlószőnyeget is szépen kitisztítja.

Kisebb nagyobb szőnyegek, lakástextilek tisztítása

A padlószőnyeghez hasonlóan a kefe kitisztítja a rongyszőnyeget, a perzsaszőnyeget, a nagyi szőnyegét, és a múlt héten vásárolt bézs szőnyeget is, amire ráfeküdt a fekete cica.

Shaggy szőnyegek tisztítása

És elérkeztünk a kivételhez: a szőrös hatású, hosszú szálakból álló szőnyegek megtisztításához inkább a porszívót ajánljuk, akkor is, ha nem lesz tökéletes az eredmény. Az ilyen típusú szőnyegre rossz hatással lehet a kefe használata, és nem is lesz kellőképpen hatékony.

Minden más eset azonban állatszőrök összeszedésére a legjobb eszköz: a Lotus webáruház állatszőr eltávolító keféje. Kattintson a megrendeléshez!

Kapcsolódó bejegyzések

Ingyenes Szállítás

LOTUS Cleaning csomagod 20.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyen szállítjuk házhoz

RÓLUNK

Információk

KÜLFÖLDI PARTNEREINK

Európában

100% elégedettségi garancia

Ha nem vagy elégedett az eredménnyel, kérdés nélkül visszafizetjük a termék árát!