ISMERD MEG A LEGJOBB MÓDSZERT AZ ÁLLATSZŐR ELTÁVOLÍTÁSÁRA

2021. március 2.
Ha kutyát, macskát, vagy bármilyen más szőrös állatot tartasz otthon, akkor biztosan ismerős a textilbe tapadt szőrszálakkal való örökös küzdelem. Hiszen a szőr nem válogat, száll a levegőben, és mindenhova odatelepszik. Sokan sokféleképen próbálják eltávolítani, de a leghatásosabb módszert csak kevesen ismerik.
ISMERD MEG A LEGJOBB MÓDSZERT AZ ÁLLATSZŐR ELTÁVOLÍTÁSÁRA

Mivel NEM tanácsos az állatszőrt eltávolítani?

  • Porszívó

Ez a legelterjedtebb megoldás: a gyakori, akár napi többszöri porszívózás. A legtöbb háztartási porszívó szívóteljesítménye azonban közel sem elég nagy ahhoz, hogy az összes, vagy akár csak közel az összes szőrt összeszedje a textil szálai közül. Ezért van szükség a gyakori porszívózásra, ami nem csak rengeteg időt vesz igénybe, hanem a villanyszámlán is meglátszik.

-

  • Gumikesztyű

Gumikesztyűt viselni borzasztóan kényelmetlen. Kézzel szedegetni bármilyen koszt, közben fél órán keresztül a szőnyeg felett guggolni, szintén borzasztóan kényelmetlen. Ha ezt a két módszert kombináljuk, a szőr jelentős részét (de nem az összeset) összeszedhetjük a szőnyegről, de ha két ezekhez hasonló borzasztóan kényelmetlen dolgot egyszerre teszünk, az már igazi kínzással ér fel.

-

  • Seprű

Egy igazi kőkorszaki módszer, ami hamar megvan, nem bonyolult, és szinte semmi hatása. Néha a seprűtől koszosabb lesz például a szőnyeg, mint előtte volt.

-

  • Ruhatisztító henger

Ez sem egy túl bonyolult eszköz, kényelmes használni, és nem is drága. Bátran tekinthetjük fogyóeszköznek, és csak a szövetek felületéről szedi össze a szőröket, ám például a szőnyeg szálai közül nem.

-

  • Nyirkos rongy, nedves szivacs

Szintén ősi módszer, viszonylag hatékony, bár nem éppen tökéletes. Cserébe fárasztó (többször is végig kell menni a problémás területen, mire látszik az eredmény), és a textilnek sem tesz jót.

És végezetül következzen a leghatásosabb megoldás: Az állatszőr eltávolító kefe

Nem fogyaszt áramot, mégis gyors és kényelmes a használata, és bizonyítottan szinte az összes szőrt összeszedi a szőnyegről, kanapéról, a kocsiból, ruháról, ezért ritkábban kell használni, mint bármelyik másik eszközt.

-

Bloghoz kapcsolódó termékek:

Kapcsolódó bejegyzések

Ingyenes Szállítás

LOTUS Cleaning csomagod 18.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyen szállítjuk házhoz

RÓLUNK

Információk

KÜLFÖLDI PARTNEREINK

Európában

100% elégedettségi garancia

Ha nem vagy elégedett az eredménnyel, kérdés nélkül visszafizetjük a termék árát!