Meglepetés ajánlat - korlátozott ideig, korlátozott számban

2019. december 6.
Különleges meglepetést készítettünk azoknak, akik követnek minket - csak április 30-ig érvényes, ezért nem árt sietni. Kíváncsi rá, mi az? A bejegyzés folytatásában eláruljuk!

 • Ha poros környéken lakik...
 • Ha városban lakik...
 • Ha nem szeret kocsit mosni...
 • Ha érezte már azt, hogy reménytelen tisztán tartani az autót...

...akkor Önnek szüksége van egy mikroszálas autó tisztító kefére, azaz a piszokterelő pulira. Ha ezt használja, legalább 200 napig nem lesz szüksége autómosásra, mert a kefe segítségével minimális időráfordítással (kb. napi 1 perc) tisztán, fényesen marad a kocsi.

 • NEM karcolja össze autóját!
 • Több mint 200x használható!
 • Mosógépben mosható (60°C -on)
 • Szuper puhaságú mikroszálakból áll a kefe

Autóját több százezer vagy millió forintért vette, - egy ilyen értékes jármű megérdemli a törődést és a karbantartást. Ezzel az eszközzel mindössze pár ezer forintból olyan tisztán és csillogóan tarthatja, mintha egészen új lenne.

És hol a különleges ajánlat?
Maga a termék is különleges, hiszen csak nálunk kapható, de most kivételesen nem erről van szó. Háromszorosan is kedveskedünk azoknak a megrendelőinknek, akik elég gyorsak!

 1. Ha most rendel, a szokásos árnál 34%-kal, azaz egészen pontosan 3000 forinttal olcsóbban, 5900 forintért megkaphatja, így még több autómosás árát spórolhatja meg vele, mint egyébként.
 2. Ha megrendeli a terméket 2016. április 30 23:59-ig, ingyen szállítunk! Ehhez csak annyit kell tennie, hogy rendeléskor megadja a MICRO kuponkódot a webáruházban. Így akkor is szállítási díj nélkül juthat hozzá a keféhez, ha nem Budapesten él, és nem tudja azt személyesen átvenni.
 3. Az első 100 megrendelőnknek még egy ajándékot adunk: 100ml Lotus Ultra Nano vízmentes tisztítószert - egy ilyen high-tech tisztítószerrel még a takarítás is élmény! (Mi tényleg nagyon szeretjük használni, a látványos hatás miatt.) Erről a szerről többet IDE KATTINTVA tudhat meg.

Kapcsolódó bejegyzések

Ingyenes Szállítás

LOTUS Cleaning csomagod 18.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyen szállítjuk házhoz

RÓLUNK

Információk

KÜLFÖLDI PARTNEREINK

Európában

100% elégedettségi garancia

Ha nem vagy elégedett az eredménnyel, kérdés nélkül visszafizetjük a termék árát!