Miért jobb az állatszőr eltávolító kefe, mint az eddig használt takarítási módszere?

2019. december 10.
Ha kutyát, macskát, jegesmedvét, vagy bármilyen más szőrös állatot tart otthon, akkor biztosan ismerős a szőnyegbe tapadt szőrszálakkal való örökös küzdelem. Vagy az a kínos helyzet, amikor egyik nap a kutyát viszi állatorvoshoz, másnap pedig az öltönyt viselő (és rosszabb esetben ráadásként kutyaszőr allergiás) kollégáját vinné el valahova, de annyi szőr van az ülésekre tapadva, mintha valamiféle mobil kutyakozmetikát nyitott volna.

A szőrt tehát takarítani kell, otthon is, az autóban is, nincs mese. Sajnos a legtöbb módszer erre vagy nem túl hatékony, vagy túl macerás.

A MyLotus webáruházban kapható Állatszőr eltávolító kefe viszont hatékony, mégis egyszerű és kényelmes használni. A többi elterjedt eszköz? Nehéz lenne ugyanezeket állítani róluk. Vegyük sorra!

Porszívó

Ez a legelterjedtebb megoldás: a gyakori, akár napi többszöri porszívózás. A legtöbb háztartási porszívó szívóteljesítménye azonban közel sem elég nagy ahhoz, hogy az összes, vagy akár csak közel az összes szőrt összeszedje a szőnyeg szálai közül.

Ezért van szükség a gyakori porszívózásra, ami nem csak rengeteg időt vesz el, hanem a villanyszámlán is meglátszik. A nem éppen koncertre illő, de majdnem olyan hangos porszívózaj pedig szintén egy ellenérv az átlagosnál gyakoribb porszívózás ellen.

Nem ajánlott módszer.

Gumikesztyű

Tegye fel a kezét, akinek kellemes érzés, ha gumikesztyű van rajta! …Senki?!

Nem meglepő, gumikesztyűt viselni tényleg borzasztóan kényelmetlen. Kézzel szedegetni bármilyen koszt, közben fél órán keresztül a szőnyeg felett guggolni, szintén borzasztóan kényelmetlen.

Ha ezt a két módszert kombináljuk, a szőr jelentős részét (de nem az összeset) összeszedhetjük a szőnyegről, de ha két ezekhez hasonló borzasztóan kényelmetlen dolgot egyszerre teszünk, arra már nehéz lesz szalonképes kifejezést találni.

Nem ajánlott módszer.

Seprű

A kollégiumi takarító nénik kedvenc módszere, hamar megvan, nem bonyolult, és szinte semmi hatása. Néha a seprűtől koszosabb lesz a szőnyeg, mint előtte volt. Nem ajánlott.

Ragacsos ruhatisztító henger

Ez sem túl bonyolult eszköz, kényelmes használni, és nem is drága. Viszont bátran tekinthetjük fogyóeszköznek, és csak a szövetekről szedi össze rendesen a szőröket, a szőnyeg szálai közül nem – szintén nem ajánlott módszer.

A jó öreg prakker

A fiatalabbak talán azt sem tudják, mi az, pedig egykor még zenekar is alakult ezen a néven.

A valódi prakker (azaz szőnyegporoló) használatának hangja azonban legalább annyira nem nyújt zenei élményt, mint a porszívózás.

Ez csak a kisebbik gond vele: az ember orra, szája, füle, haja, a szomszéd erkélye mind-mind porral megy tele, de a szőr, az bizony ottmarad a szőnyegben.

Ezt a módszert sem ajánljuk.

Nyirkos rongy, szivacs

Szintén ősi módszer, egészen hatékony, bár nem éppen tökéletes. Cserébe fárasztó (többször is végig kell menni a szőnyegen, mire látszik az eredmény), és a szőnyegnek sem tesz jót. Szintén nem ajánlott.

Kutyaszőr eltávolító kefe

Kutyaszőr eltávolító keféből is van többféle, a hatásfokuk erősen változó, van köztük néhány, amelyre nehéz lenne ráfogni, hogy hatékony.

A nálunk kapható keféről viszont biztosan tudjuk, hogy működik.

Azért ezt áruljuk, és nem egy másik, akár drágább változatot, mert úgy gondoljuk, hogy ez a leghatékonyabb és egyben legkényelmesebb megoldás a mindent elborító kutyaszőr halmok ellen - és nem csak mi gondoljuk így, hanem egyre több elégedett vásárló is egyetért velünk ebben. Nem fogyaszt áramot, mégis gyors és kényelmes a használata, és mivel tényleg MINDEN szőrt összeszed a szőnyegről, kanapéról, a kocsiból, ritkábban kell használni, mint bármelyik másik eszközt.

Kíváncsi rá, mások mit mondtak róla? Nézze meg a vásárlók véleményét a termékről webáruházunkban!

Kapcsolódó bejegyzések

Ingyenes Szállítás

LOTUS Cleaning csomagod 20.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyen szállítjuk házhoz

RÓLUNK

Információk

KÜLFÖLDI PARTNEREINK

Európában

100% elégedettségi garancia

Ha nem vagy elégedett az eredménnyel, kérdés nélkül visszafizetjük a termék árát!