Mikroszálas kendő – hogyan használja?

2019. december 6.
Gumikesztyű fel (a durva, allergén vegyszerek miatt), egy (kettő, három) flakon tisztítószer elő, dörzsölős szivacs és sok kitartás bekészít – indulhat a takarítás. Ha ez nem hangzik jó programnak, szerencsére van más módszer is: a vegyszermentes, fizikai tisztítás – és most nem a vésőre és a csiszológépre gondolunk, hanem a mikroszálas kendőre.

Hogyan zajlik a mikroszálas kendő használatával történő takarítás?

Első lépésben simogassa meg, mert olyan kellemes a tapintása, mint egy őszibaracknak hajtogassa össze duplán a kendőt. Ez nem lesz nehéz, mivel az általunk forgalmazott mikroszálas kendő mérete az átlagosnál nagyobb, 40 x 40 cm. Ha így használja, összesen 8 tiszta és száraz oldala lesz a kendőnek.

Ezután letörölheti vele a vízzel fellazított szennyeződéseket, de egyszerűbb szennyeződések esetén szárazon is éppen olyan hatékony, nem porol. Kombinálhatja nanotechnológiás takarítási módszerekkel is, ha igazán tartós tisztaságot szeretne.

SEMMILYEN VEGYSZER HASZNÁLATÁRA NINCS SZÜKSÉG!

A mikroszálas kendő különösen sűrű, tömött hurkokat tartalmazó szövése nem szétkeni vagy tologatja a koszt, hanem ténylegesen eltávolítja a felületről és magába zárja azt.

A lakás, az autó, a tárgyai már meg is tisztultak – na de mi a helyzet magával a kendővel?

A mikroszálas kendő tisztántartása

A kendő aprócska hurkai a szálak közé zárták a piszkot – jó lenne valahogy kiszedni közülük, hogy a mikroszálas kendő ismét szép és használható legyen. (Hiszen nem egy eldobható, filléres papírtörlőről van szó.)

Szerencsére a tisztítás sem túl bonyolult művelet – enyhébben szennyeződött kendőt elegendő 30-40 fokon mosni, erősebben szennyezett mikroszálas kendő esetén a 60 fok ajánlott. A különféle öblítőszerek, 2 az 1-ben mosóporok nem tesznek jót neki!

Nagyon hamar szárad. (Mi ötös csomagban adjuk, így tényleg biztos, hogy mindig lesz kéznél tiszta és száraz mikroszálas kendő.)

Nem megy tönkre a mikroszálas kendő a mosástól?

Kevesen tudják, de a Magyarországon árult kendők többsége nem bír ki többet 20-30 mosásnál. Ha ezt túllépi, akár ki is dobhatja a kendőt, és lecserélheti egy leselejtezett pamut alsógatyára, az is pontosan ugyanannyit fog érni tisztítóhatás szempontjából.

Persze nem ennyire rossz a helyzet: KAPHATÓ minőségi mikroszálas kendő a magyar piacon is, például nálunk.

A LOTUS Pro Microfibre Towel - Professzionális mikroszálas kendő minőségét, strapabíróságát tekintve más, mint a drogériákban és hipermarketekben gyakran árusított kendők, kesztyűk és más mikroszálas termékek: nem csak kezdetben hatékony, hanem legalább 200 mosást is kibír.

Hogy mindig legyen belőle elég, egyszerre ötöt is küldünk belőle – azaz minimum 1000 takarításra elegendő, kiváló minőségű mikroszálas kendője lesz, 1490 Ft-ért.

Ha napi szinten takarít, akkor is évekre el lesz látva mikroszálas kendővel.

Ön mennyit költ tisztítószerre két év alatt? Spórolja meg ezt az összeget!

Kapcsolódó bejegyzések

Ingyenes Szállítás

LOTUS Cleaning csomagod 13.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyen szállítjuk házhoz

RÓLUNK

Információk

KÜLFÖLDI PARTNEREINK

Európában

100% elégedettségi garancia

Ha nem vagy elégedett az eredménnyel, kérdés nélkül visszafizetjük a termék árát!