MIT VEGYEK EGY AUTÓMÁNIÁSNAK KARÁCSONYRA?

2020. december 1.
Azt leszögezhetjük, hogy a férfiak többségének nagyon nehéz ajándékot venni. Gyerekkorukban még ott vannak a kedvenc szuperhősös termékek, konzol játékok, legokészletek. De mi a helyzet akkor, ha a megajándékozott már egy felnőtt férfi?! Tudjuk, hogy nem könnyű feladat, de nem lehetetlen neki örömet szerezni.
MIT VEGYEK EGY AUTÓMÁNIÁSNAK KARÁCSONYRA?

Közhelynek hangzik, de mindig a személyre szabott meglepetés a legjobb, viszont ha se időd, se ötleted nincs erre, akkor sem kell csüggedned. Mi segítünk levenni az ötletelés terhét a válladról, legyen az ajándékozott akár a párod, a férjed, esetleg az édesapád, fiad vagy vice versa.

-
 

Fontos, hogy legalább legyen egy kiindulásipontod, hogy milyen értékű ajándékot szeretnél adni. Nyilvánvaló, hogy a szívedhez közel álló férfinak más értékű ajándékot szeretnél adni, mint egy távolabbi férfi ismerősödnek. Tisztázzuk le az ajándékozott életkorát, mert teljesen más ajándéknak örül egy húszaséveiben járó férfi, mint egy negyvenes. Előfordulhat olyan eset, hogy más információt nem is nagyon tudsz a kiszemeltről, például mert a karácsonyi ünnepek alatt fogsz vele először találkozni, mondjuk mert akkor lesz bemutatva a családnak először.

Évek óta nagy slágernek számít az áruházakban kapható előre összeállított illatszercsomagok. Tudod mit gondol az, aki ilyet kap? Hogy sok energiát nem fektettél bele az ajándéka kitalálásába. Ugyan így nagy öngól lehet, ha valamilyen ruházati kiegészítőt adsz karácsonyra. Hiszen, ha még ismered is a stílusát, nem biztos, hogy ismered a pontos méretét, illetve nem tudod, hogy van e már neki olyan, és könnyen a fiók mélyén landolhat majd a nagy üggyel-bajjal vett ajándékod.

-

Mi az, ami szinte minden felnőtt férfit vonz?

Az nem más, mint a mobilitás, az autó vagy a motor. Természetesen jó eséllyel nem egy autót adsz a szerettednek, de adhatsz neki olyat, ami autóval vagy motorral kapcsolatos. Minden férfi életkortól függetlenül szereti a járművét ápolni, csinosítgatni.

-

De hogy néz majd ki a mesésen feldíszített karácsonyfa alatt mondjuk egy autósampon csak úgy magában?

Erre a megoldás, hogy valamilyen díszdobozos jármű ápolási vagy tisztítási csomagot választasz. Hidd el, ha ilyet adsz, az őszinte öröm garantált lesz, hiszen valami hasznosat kapott, amit szívesen fog majd használni. És amikor kézbe veszi az ajándékod, hogy használja, garantáltan Te fogsz az eszébe jutni, és mosolyt csalsz a férfiember arcára.

-

Egy szó, mint száz nem egyszerű megtalálni a tökéletes ajándékot, de ne felejtsd el, hogy nem is az a lényeg! Az a fontos, hogy szívből add, és örömet akarj szerezni vele!

Blogban felsorolt termékek:

Kapcsolódó bejegyzések

Ingyenes Szállítás

LOTUS Cleaning csomagod 16.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyen szállítjuk házhoz

RÓLUNK

Információk

KÜLFÖLDI PARTNEREINK

Európában

100% elégedettségi garancia

Ha nem vagy elégedett az eredménnyel, kérdés nélkül visszafizetjük a termék árát!