MOTOROZZ TALMÁVAL!

2020. augusztus 26.
Vásárolj minimum 1 db MOTOLINE terméket bármely magyarországi SHELL töltőállomáson, töltsd fel a blokkot és nyerj egy teljes napon át tartó motoros tréninget Talmácsi Gáborral a MotoGP sorozat 125 kategória 2007-es világbajnokával. A nyereményjáték részleteiért és a regisztrációért görgess a lap aljára!
MOTOROZZ TALMÁVAL!

Ha szeretnél egy teljes napon át Talmácsi Gáborral együtt motorozni a versenypályán, miközben az évtizedek alatt gyűjtött tapasztalatait megosztja veled, hogy profibbá és gyorsabbá válhass, nem kell mást tenned mint hogy vásárolsz bármely magyarországi Shell töltőállomáson 1 db tetszőleges Motoline terméket 2020. szeptember 01. és 2020. szeptember 30. között és a vásárláskor kapott blokkot az elérhetőségeiddel feltöltöd a lenti felületen.

Nyeremények:

3 darab - Egy egésznapon át tartó exkluzív motoros tréning Talmácsi Gáborral. A motoros képzés során Talmácsi Gábor a versenyzői karrierje során szerzett tudását és tapasztalatát osztja meg a nyertesekkel. Bemutatja a versenypálya optimális íveit, vezetéstechnikai továbbképzést nyújt, beállítja a motorod a versenymérnökei segítségével, segít hogy növelhesd a komfortérzeted, fokozhasd a koncentrációd. Technikákat leshetsz el tőle a pályán az együtt motorozás alkalmával.

1 darab - Páros pályamotorozás Talmácsi Gábor mögött ülve egy versenypályán. A nyertes Talmácsi Gábor mögött ülve egy speciálisan erre a célra átalakított motorral megtapasztalhatja a versenymotorozás élményét.

A nyereményjáték időtartama: 2020. szeptember 01. - szeptember 30.

Gyűjts Shell ClubSmart pontokat a Shell Shopban vásárolt Motoline termékekkel! Most minden elköltött 250 forint után 1 pontot kapsz. A Motoline Universal Cleaner, Motoline Clear Plexi, Motoline Mud Removal kiemelt termékekkel még több, azaz 70 ClubSmart pontot gyűjthetsz!

A Játékszabályzatot innen tudod letölteni: jatekszabalyzat

A vásárlást igazoló blokk eredeti példányát a nyereményjáték lezárulta után további 1 hónapig, illetve nyertesség esetén a nyeremények átadásáig meg kell őrizni!

A játékra az oldal alján tudsz jelentkezni!

Kapcsolódó bejegyzések

Ingyenes Szállítás

LOTUS Cleaning csomagod 18.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyen szállítjuk házhoz

RÓLUNK

Információk

KÜLFÖLDI PARTNEREINK

Európában

100% elégedettségi garancia

Ha nem vagy elégedett az eredménnyel, kérdés nélkül visszafizetjük a termék árát!