Ön hogyan tisztítja a műszerfal nehezen elérhető részeit?

2019. december 6.
Azok a mocskos kis részletek... A szellőzők, a nehezen elérhető rések, a kapcsolók, gombok környéke, a lehetetlen helyeken megdöglő rovarok... Talán nem is gondolná, mennyivel szebbnek és újabbnak tűnik egy olyan autó, amelyikben a részletekre is ügyeltek takarításkor.

Milyen módszerek vannak műszerfal takarításra?
A műszerfaltisztítás tulajdonképpen nem ördöngösség, rengeteg kreatív módszer van rá.

1. Rongy
Hamar elkészül vele a munka, de az eredmény biztosan nem lesz tökéletes. Az apró résekbe, ahol leginkább hajlamos megülni a kosz, egyszerűen képtelenség ronggyal benyúlni. Az autó első ránézésre tisztának fog látszani, de az alaposabb megfigyelő észre fogja venni a hiányosságokat. A kevésbé alaposabb megfigyelő pedig egyszerűen azt az újszerű, jól karbantartott hatást fogja hiányolni, amit az igazán tiszta részletek adnak.

2. Fültisztító pálcika
A fülben nagyon egészségtelen használni, viszont ha sok ideje van, szépen letakaríthatja vele a műszerfalat. Ezzel a módszerrel el fog tartani egy darabig a tisztogatás, viszont lehetőséget ad az alaposságra.

3. Gyurma és társai
Egyszerűnek tűnik, ugye? Tapasszon némi gyurmát vagy hasonlót a műszerfal kényes részeire, majd húzza le - a piszokkal együtt. Szépen hangzik, de az apró résekbe beleragadt gyurmadarabokat kiszedegetni még rosszabb lehet, mint körömmel felvakarni a koszt.

4. Ecset
Nehéz olyan ecsetet találni, amelyik mind méretében, mind puhaságában megfelelő az autó tisztításához. Nem érdemes egy teljes festőecsetkészletet végigpróbálni, tudunk olyat ajánlani, ami biztosan működik.

A Lotus féle megoldás
Ez a praktikus és kézreálló kis ecset méret, forma és a sörték puhasága tekintetében is a nehezen hozzáférhető helyek tisztítására lett kifejlesztve. Nem foglal el sok helyet a kesztyűtartóban, ezért érdemes magával hordania a hasznos apróságok között. Persze nem elég, ha magával viszi (annyira nem intelligens, hogy magától dolgozzon), érdemes rendszeresen használnia: például ha vár valakire a vasútállomáson, vagy lehetetlenül lassan váltó jelzőlámpáknál.

Jó minőségű sörtéinek és fanyelének köszönhetően évekig szolgálni fogja.

Persze mit sem ér a tiszta műszerfal, ha az autó sehol máshol nem tiszta. Ezt a terméket alapvetően kiegészítőnek ajánljuk például egy High Tech. Nanotechnológiás csomag mellé, mellyel kívül-belül tisztává és csillogóvá teheti az autóját.

Kapcsolódó bejegyzések

Ingyenes Szállítás

LOTUS Cleaning csomagod 18.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyen szállítjuk házhoz

RÓLUNK

Információk

KÜLFÖLDI PARTNEREINK

Európában

100% elégedettségi garancia

Ha nem vagy elégedett az eredménnyel, kérdés nélkül visszafizetjük a termék árát!