PÉNZKIDOBÁS A NYÁRI SZÉLVÉDŐMOSÓ FOLYADÉK?

2021. június 3.
Ezt a kérdést sokan feltették már. Egyesek szerint nyáron semmi szükség speciális ablakmosó folyadékra, hiszen nincsennek fagyok, így nem kell attól tartani, hogy a folyadék belefagy a tartályba. Tény, hogy a téli szélvédőmosó metil-hidrátot tartalmaz, ami fagyállóvá teszi, és ezt az összetevőt nem kell a nyári szélvédőmosó folyadékba beletenni. Viszont ebből nem szabad azt a hibás következtetést levonni, hogy a nyári szélvédőmosó folyadékra költött pénz fölösleges. Hiszen a nyári szélvédőmosónak is vannak speciális feladatai, mégpedig az ablakra került szerves szennyeződések eltávolítása. A leggyakoribb nyári szennyeződés a szélvédőn a különböző rovarok tetemei.
PÉNZKIDOBÁS A NYÁRI SZÉLVÉDŐMOSÓ FOLYADÉK?

Melyek egy jó nyári szélvédőmosó ismérvei?

Egy jó nyári szélvédőmosó folyadék, olyan speciális összetevőket tartalmaz, amelyek segítenek lebontani a rovarok testében található fehérjéket, ezáltal vízben oldhatóvá és könnyen tisztíthatóvá válnak. Továbbá tartalmaz egy olyan különleges adalékot, aminek segítségével hidrofóbbá válik a szélvédő, így segítve a kilátást a nyári esőzések alatt. Egy további fontos jellemző a nagyobb habképződés, amely elősegíti a kosz könnyebb eltávolítását. Nagyon fontos, hogy olyan nyári szélvédőmosót válassz, ami nem rongálja ablaktörlő gumikat, sem a szélvédő kéder gumit, sem magát a szélvédőt.

-

Hogyan kell feltölteni az ablakmosó folyadékot?

A legtöbb ablakmosó folyadék használatra kész állapotban kerül forgalomba, amelyet a jármű szélvédőmosó folyadéktartályába kell tölteni mindenféle hígítás nélkül. Szerencsére a legtöbb autó már időben figyelmeztet, ha fogyóban az ablakmosó folyadék. Tanácsoljuk, hogy mindig legyen a csomagtartóban egy minimum fél kanna ablakmosó folyadék tartalékban, hiszen bármikor szükség lehet az utántöltésre.  

-

A jármű motorterében kell keresni egy zömmel kék vagy egy szélvédőt ábrázoló kupakkal fedett tartályt, melynek felnyitása után tölthető be a folyadék. Feltöltés elött mindig ellenőrizd a tartályban lévő folyadék mennyiségét.

-

Mi a helyzet az ablakmosó fúvókákkal?

Biztos veled is megtörtént már, hogy az előtted haladó autó ablakmosó folyadékából te is kaptál. Ha esetleg motoron ülsz és úgy spriccelnek a nyakadba még bosszantóbb. De miért történik ez? A válasz az elállítódott ablakmosó fúvókák. A fúvókák irányának beállítása nem igényel szakembert, te is egyszerűen elvégezheted. Nem kell más a művelethez, mint egy egyszerű gombostű. Dugd be a hegyét a fúvóka nyílásába és fordítsd el a kívánt irányba. Pár finomhangolás után nem okozol másoknak bosszúságot és még folyadékot is spórolsz magadnak.

-

A fentiekből tehát egyértelműen kitűnik, hogy nem érdemes a nyári ablakmosó folyadékon spórolni, hiszen a maszatos szélvédő komoly baleseti kockázattal járhat.

Fantasztikus hírünk van, ha szeretnél egy igazán hatékony nanotechnológián alapuló nyári szélvédőmosó folyadékot, aminek nem csak elképesztő illata és színe van, hanem hatékonyan tisztít és oldja a bogármaradványokat is, akkor rendeld meg még ma a Summer Berry - Nyári szélvédőmosó folyadékunk gazdaságos 5 literes kiszerelésben.

Bloghoz kapcsolódó termékek:

Kapcsolódó bejegyzések

Ingyenes Szállítás

LOTUS Cleaning csomagod 18.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyen szállítjuk házhoz

RÓLUNK

Információk

KÜLFÖLDI PARTNEREINK

Európában

100% elégedettségi garancia

Ha nem vagy elégedett az eredménnyel, kérdés nélkül visszafizetjük a termék árát!