Pompázik vagy csak tiszta?

2019. december 6.
Nem mindenki autószakértő, de takarítani, tisztogatni azért szoktunk. Rendszeresen. Például üvegpoharat, csillogó felületeket. És igen, a megjelenésre és a higiéniára is adunk. Én konkrétan a falra szoktam mászni a tisztítás utáni felületen megtapadt szöszmöszöktől, rászáradt vízcseppektől. Legyen szó télről vagy nyárról.

Bevallom, a törölgetésre kevésbé fordítottam nagy hangsúlyt. Mostanáig. Ugyanis nemrég a saját szememmel láttam, mit jelent még egy kis gondosság. Az egész munkámat megkoronázza. És én eddig ezt rendre félvárról vettem.

Így van ez az autóápolással is. Ha már pénzt és energiát fektettünk az autó megfelelő tisztítására és ápolására, akkor bizony az utolsó lépést kár lenne elnagyolni. Igenis fontos, hogy megfelelő kendővel eltávolítsuk a felesleges ápolókat, waxot, vizet a felületekről és segítségével sziporkázóvá tegyük a járművet.

Számunkra nagyon fontos, hogy a törlőkendő rászolgáljon a „használati tárgy” elnevezésre és ne váljon „fogyóeszközzé”, vagyis egyetlen használat után ne gazdagítsuk bolygónk szemétóceánját. Törlőkendőink kivétel nélkül többször felhasználhatók minőségromlás nélkül. Ezt garantáljuk!

Itt a remek alkalom, hogy megbizonyosodhass róla te magad, mi a különbség egy pompázatos és egy tiszta autó között.

Kapcsolódó bejegyzések

Ingyenes Szállítás

LOTUS Cleaning csomagod 20.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyen szállítjuk házhoz

RÓLUNK

Információk

KÜLFÖLDI PARTNEREINK

Európában

100% elégedettségi garancia

Ha nem vagy elégedett az eredménnyel, kérdés nélkül visszafizetjük a termék árát!