Tarts a Lotus-szal és töltsd hasznosan az időd !

2020. március 16.
Mi köze Alonsonak, és a prémium autóápolásnak a koronavírushoz? Máris megtudod, és nemcsak ötletekkel és motivációval gazdagodsz majd, de a kórokozó megfékezésében is a segítségedre leszünk cikkünkkel!

A világjárvány mindenkire hatással van, nincs ember, akiből ne váltana ki valamilyen érzést vagy gondolatot. Az új helyzethez, melyben sokak munkája és mozgástere korlátozódik, bizony alkalmazkodni kell. De, hogy mi köze egy autós blognak a koronavírushoz? Máris megtudod, és megígérhetjük, hogy jobbnál jobb ötletekkel és motivációval gazdagodsz cikkünket olvasva.

-

  

Újfajta gondolkodás és hozzáállás kell most!

A koronavírus járvány új kihívásokat állít az emberiség elé, és szembesülnünk kell azzal, hogy mégsem vagyunk a világ mindenható urai. A kórokozó terjedése mindenkit rádöbbentett arra, hogy a természeti erők még mindig felettünk állnak, és elég törékeny faj vagyunk. Sztárok, kormányfők, civil emberek, mind egyenlőnek érezhetjük magunkat ebben a világjárványban. És bár főként “csak” a legyengült, idősebb emberi szervezetre fokozottan veszélyes a koronavírus, mindenkinek egytől-egyig oda kell figyelnie és megtenni a szükséges óvintézkedéseket.

-

Mindaddig, míg nálunk is át nem lendül a maximum ponton a terjedés, és végül szépen le nem cseng a dolog. Mert a statisztikák azt mutatják, hogy ez az idő is eljön, és újra korlátok és korlátozások nélkül élhetünk majd, addig azonban nem mindegy, hogyan használjuk ki ezt a furcsa, és szokatlan kényszerhelyzetet!

 

Az autók szerelmeseinek nem kell bemutatni az F1 világát, ahol szintén érvágásként hatott a COVID-19 vírus térhódítása, ezért elmaradt az Ausztrál Nagydíj. Számos pilóta fejezte ki sajnálatát és csalódottságát a közösségi médiában; így tett Lewis Hamilton, Daniel Ricciardo, és Fernando Alonso is.

“Egyéni felelősségvállalásra van szükség. Nem omolhat össze az egészségügy, nemcsak megbetegednünk, de fertőznünk sem szabad. Ez nem egyéni probléma, hanem csapatmunka. Otthon kell maradnunk egy darabig, a saját érdekünkben, és beleadni mindent, mert a megelőzésen van a hangsúly.” - írta a spanyol világbajnok. Alonso egészen addig elment, hogy önkéntes karanténba vonult otthonában, így szeretne példát mutatni az embereknek. A sztárpilóta nincs megelégedve országa járványügyi intézkedéseivel, így két hétig biztosan a négy fal között tölti majd idejét. Ezt támasztja alá a több zsugor ásványvíz is, és mellé az üzenet, amit Instagramjára posztolt. Emellett a vagány versenyző kihangsúlyozza azt is, hogy bár sokan félnek, és meg is kell tenni mindent, hogy megfékezzük és elvágjuk a koronavírus terjedését, igyekezzünk ebből a helyzetből is kihozni a legtöbbet. És, akkor egy klasszikussal élve, most azt mondanánk…

 

“Legyél te is Alonso!”

Mire gondolunk? A pilóta nemcsak az ásványvízzel üzent viccesen, de azt is megmutatta, hogy ebben a kényszer időszakban olyan dolgoknak szentelheti végre az idejét, amiket eddig elodázott, vagy nem volt rá lehetősége a munka és az utazások mellett. Alonso bizony ecsetet rántott, és fehér lapot, mellé pedig odaírta, hogy ebben a szituációban érdemes az elhanyagolt hobbikra koncentrálni, és felvenni a fonalat olyan dolgokban, melyeket parkolópályára küldtünk.

-

Az emberek most tényleg bizonytalan időkre a négy fal közé kényszerülnek, jobb esetben a kertbe ki tudunk menni, de mindenképpen kerülnünk kell a tömeggel járó helyzeteket.

Bezárnak az intézmények, a kulturális helyek, és sok kereskedelmi egység is. Mit kezdjünk magunkkal? - fogalmazhatja újra a kérdést az emberiség.

A Lotus Cleaning azt mondja; ne essünk pánikba, tartsuk be a szükséges higiéniai szabályokat, ne keltsünk rémhíreket, figyeljünk magunkra és szeretteinkre, az időnket, ami most hirtelen az ölünkbe hullott, pedig fordítsuk olyan tevékenységekre, amelyeket eddig halogattunk. Amik valójában látható eredménnyel járnak, és ezért ebben a lehangoló helyzetben is motiválnak majd minket mentálisan. Tegyünk meg olyan dolgokat, melyekre így is képesek vagyunk, és, amikkel azt érezhetjük, hogy az időnk nem telik el haszontalanul, sőt, alkotunk végre valamit.

Azt javasoljuk, találjuk meg az utat, hogy akkor is haladjanak a dolgaink, ha nem tesszük ki a lábunkat az otthonunkból, a kertből, vagy a garázsból. És mi ebben segíteni fogunk, méghozzá prémium szinten! Nemcsak, a kezedbe adunk minden eszközt, amivel alkothatsz, de el is juttatjuk az otthonodba, sőt, minden termék csomagunkhoz AJÁNDÉKBA adunk egy kuponkódot a közeljövőben piacra kerülő, egyedülállóan széles spektrumú kézfertőtlenítőszerünkhöz , mellyel óvhatod magad és családodat. Amint raktárunkba érkezik, értesítünk és a vásárlásod mellé kapott kuponkóddal AJÁNDÉKBA lesz a tiéd a következő rendelésednél automatikusan.

Eljött az idő az exkluzív autóápolásra!

-

Nem kell természetesen mindenkinek a festészettel, a regényírással vagy akár a DVD arhívuma rendezésével foglalatoskodnia, mi egy sokkal célravezetőbb tippet adunk. Itt az idő, hogy a különleges Lotus termékekkel otthonodban érj el olyan autókozmetikai hatást és végeredményt, amilyet eddig csak a jobb szalonokban tapasztaltál. Sőt, még jobbat! A Lotus Cleaning prémium ápolószerei a nanotechnológia tudományán alapulnak, így egyedülálló és hihetetlen módon tisztítják, ápolják és védik a járműved minden egyes négyzetcentiméterét.

Legyen szó a kasztniróla kerekekről és felnikrőlaz üvegrőla kárpitróla műszerfalról, vagy akár a kabrió szövettetejéről, a mi ápolószereinkkel prémium hatást érhetsz el. A nanotechnológiának köszönhetően az anyagok egyszerre lesznek tiszták, szerkezeti szinten megújulnak, visszanyerik fényüket és csillogásukat, de emellett taszító hatás alakul ki a további szennyeződésekkel szemben is.

 

A kezedbe adjuk a megoldást mindenre, hiszen, amit rendelsz, rövid időn belül házhoz szállítjuk, és már neki is foghatsz az eddig halogatott alkotásnak. Hidd el, a Lotus termékeivel művészi végeredményben lesz részed, ami feltölti a lelked is ebben a nehéz időszakban. Mivel az ápolószereink egy része nem igényli víz jelenlétét, így közben még a környezeted is véded. Ezzel többszörösen példát mutathatsz: nem unalmasan töltöd el otthon az időd, teszel a környezetedért, és még a járvány megfékezésében is szerepet vállalsz a “házi karanténnal”. A csodálatos látvány pedig, amit elérsz, igazán büszkévé fog tenni, és valóban értékessé válik az időd.

 

A tisztítószerek, ápoló kiegészítők és házhozszállítás mellett blog oldalunkon is segítünk téged, hiszen hétről-hétre hasznos tanácsokat kapsz majd az otthoni autókozmetikára vonatkozóan; mit, mivel kezelj, hogyan használd prémium termékeinket, vagy épp mi az, amit ne csinálj.

 

Tarts a Lotus-szal, és töltsd hasznosan idődet!

Végezetül néhány jó tanács és gondolat a számodra:

 

  • Ne ess pánikba, de vedd komolyan a vírus terjedését és tegyél meg mindent egyéni szinten a megfékezésére.
  • Tartsd be szigorúan a higiéniás szabályokat !
  • Szedjél minél több, nagy dózisú C- és D-vitamint, ezzel erősítve immunrendszered.
  • Ha nehéz is, legyél optimista és pozitív, mert a felesleges aggódás, stressz csak gyengíti a szervezeted, amit a kórokozók könnyebben betámadnak.
  • Maradj otthon, mert a pár hetes házi karantén lehet a megoldás, hogy ne terjedjen el még jobban a COVID-19.
  • Hozd ki a legtöbbet a helyzetből! Töltsd hasznosan az időd: legyél a szeretteiddel, és a szeretett autóddal is, hozd rendbe, add meg neki a prémium ápolást, és legyél boldog a végeredménytől!

 

Jó egészséget, hamarosan jelentkezünk a következő blogbejegyzésünkkel!

Kapcsolódó bejegyzések

Ingyenes Szállítás

LOTUS Cleaning csomagod 20.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyen szállítjuk házhoz

RÓLUNK

Információk

KÜLFÖLDI PARTNEREINK

Európában

100% elégedettségi garancia

Ha nem vagy elégedett az eredménnyel, kérdés nélkül visszafizetjük a termék árát!