ÚJDONSÁGAINK #2021

2021. január 4.
Termékeink létrehozásának központjában mindig a tökéletességre való törekvés áll. Ez a szemlélet az előttünk álló évben sem változik, így a Lotus Cleaning eddig is széles és változatos termékpalettáját további termékekkel kívánjuk bővíteni. Sok tervünk és fejlesztésünk van erre az évre, amelyek közül szeretnék párat most megosztani veletek.
ÚJDONSÁGAINK #2021

Limited Editions – Limitált Kiadású termékcsalád

Segítünk, hogy a 2021-es év igazán különleges legyen számodra egy új, korlátozott ideig elérhető különleges illatú és kiszerelésű jármű tisztító és ápoló termékcsaláddal.

A limitált kiadású termékeket különleges és exkluzív illattal láttuk el külön a férfi és női vásárlóink legnagyobb örömére a megszokott Lotus Cleaning minőségben.

 

-

Deluxe Mosó Szivacs

Mindig is az a cél lebegett a szemünk előtt, hogy a professzionális autóápolást eljuttassuk az otthonaitokba.

Legyen szó pénztárcabarát felületkímélő autósamponról, vagy extrém puha mikroszálas autótörölközőről. Ennek a szellemében alkudtuk meg az új autómosó kesztyűnk, amelynek a különlegességét a prémium mikroszálas szerkezete és a hátoldalán elhelyezkedő „zseb" nyújtja. A zsebnek köszönhetően csak bele kell csúsztatni a tenyerünket és már lehet is kíméletesen mosni a járművünk. Három színben lesz elérhető idén tavasszal.

 

-

Változik a házhozszállítás díja

A kiszállítást végző partnerünk 2021 január elsejétől ismételten megemelte a szállítási díjait. Mi a webshopunk indulása óta nem változtatunk a házhozszállítás díjon, de sajnos ezt a trendet nem tudjuk idén is követni. Tudtad, hogy az általad fizetett szállítási költségek a csomagolási, szállítási és logisztikai díjaknak csak egy részét fedezik? Ahhoz, hogy elkerüljük a termékek árába történő beépítést, kénytelenek lettünk megemelni a házhozszállítás díját 1.500 Forint-ra a korábbi 990 Forint-ról.

 

Változik a díjmentes házhozszállítás értékhatára

Mivel számunkra Ti vásárlók vagytok a legfontabbak, ezért a megemelt házhozszállítás díjat kompenzálandó, az ingyenes szállítási költség értékhatárát lecsökkentettük 16.000 Forint-ra a korábbi 20.000 Forint-ról.

 

-

Lotus ajándéktárgyak

Nagyon sokan kértétek tőlünk, hogy a partnereink és kollégáink számára készített Lotus ajándéktárgyakat elérhetővé tehessük mindenki számára a webshopunkban. Eleget teszünk a kéréseteknek, és hamarosan megvásárolhatod a prémium minőségű Lotus ajándéktárgyakat.

 

-

Ez csak egy kis ízelítő volt a sok-sok újdonság közül, amivel az idei évre készülünk számotokra. Figyeljétek a hírleveleinket, látogassatok el rendszeresen a weboldalunkra, hogy időben értesüljetek az újdonságainkról.

Neked melyik újdonság keltette fel az érdeklődésed?! A cikk alatt található kommentszekcióban várjuk a hozzászólásod.

Kapcsolódó bejegyzések

Ingyenes Szállítás

LOTUS Cleaning csomagod 18.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyen szállítjuk házhoz

RÓLUNK

Információk

KÜLFÖLDI PARTNEREINK

Európában

100% elégedettségi garancia

Ha nem vagy elégedett az eredménnyel, kérdés nélkül visszafizetjük a termék árát!