VISSZA AZ ISKOLÁBA

2021. augusztus 27.
Nyakunkon az iskolakezdés, Te készen állsz? Itt az idő, hogy elővegyük a gyerek a hátizsákját a tornazsákot, beszerezzük a tanszereket. De ugye nem felejtetted el az autót is felkészíteni az új tanévvel együtt járó mozgalmas menetrendre? A Lotus Cleaning segít neked, hogy a lehető legfelkészültebben térhess vissza a gyerek fuvarozásával járó kellemetlenségekkel szemben.

Szabadulj meg a háziállat szőröktől/szagoktól

Ha van otthon házikedvenc és esetlegesen szoktad is magaddal vinni a nyaralások alkalmával, akkor garantáltan érintkezett az autó üléseivel és padlójával. Első lépésként porszívózd ki alaposan az autó üléshuzatjait, padló- és tetőkárpitját. Ha kell akkor használj állatszőrkefét a tökéletes eredmény elérése érdekében. Amennyiben ezzel megvagy, akkor használj speciális szagsemlegesítőt, hogy megszüntesd ne csak elfedd a „kellemetlen” szagokat. Így az egész autó friss és illatmentes lesz.

-

Nyári alatt keletkezett foltok felszámolása

A nyár folyamán rengeteg koszt hordunk be az autóba, valamint a forró levegő hatására a szövetkárpiton kicsapódhat az izzadság is, de a csomagtartóba dobott nedves fürdőruha vagy törölköző is tud kellemetlen foltot hagyni. Arról nem is beszélve, hogy a nyári hosszabb utazások alatt biztosan kerül elszórt ételmaradék az ülésre. Itt a tökéletes idő, hogy ezeket a zsíros-olajos foltokat száműzd. Kárpittisztító szerrel és kárpittisztító kefe segítségével ápold le a kárpitokat, majd egy szövetimpregnáló szerrel tedd ellenálóbbá az ősz és tél folyamán keletkező foltokkal szemben.

-

Készülj fel az utasokra

Most, hogy már az autó szövetrészeit alaposan kitisztítottad és leápoltad, rátérhetsz a belsőtér többi elemére. A műanyagelemeket speciális műanyagtisztító szer segítségével tisztítsd meg, majd tetszés szerint fényes vagy matt műanyagápolóval kezeld le, hogy sokáig ápolt és antisztatikus lehessen a felület. Az üvegfelületeket is tisztítsd meg a nyár folyamán összefogdosott ujjlenyomatoktól. Sokan már az ősz folyamán átcserélik a szövet szőnyeget a sárral és vízzel sokkal ellenálóbb gumiszőnyegre. Ha te még nem tetted meg, akkor most itt az idő, hogy beszerezd.

-

Kapcsolódó bejegyzések

Ingyenes Szállítás

LOTUS Cleaning csomagod 18.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyen szállítjuk házhoz

RÓLUNK

Információk

KÜLFÖLDI PARTNEREINK

Európában

100% elégedettségi garancia

Ha nem vagy elégedett az eredménnyel, kérdés nélkül visszafizetjük a termék árát!