Víz nélkül jobb – 5 érv a vízmentes takarítás mellett

2019. december 10.
Aki halad a korral, az ma már nem úgy kezdi a takarítást, kocsi mosást, hogy enged egy vödör forró (vagy jeges) vizet. Ennél sokkal modernebb módszerek is vannak az elütött cserebogarak szélvédőre száradt tetemeinek, az olajfoltoknak vagy a fékpornak az eltávolítására. Miért érdemes hagyományos helyett a LOTUS módszert választania? Összegyűjtöttünk 5 érvet – válogasson közülük kedvére!

1. Univerzálisan használható

Nem csak az autóban használhatja: egy mikroszálas kendő és egy LOTUS Univerzális Tisztítószer kíméletesen eltakarítja a piszkot a fényezésről, a kerekekről, üvegről, szövetekről, szövet- bőr kárpitról, a szőnyegről, és a műanyag felületekről is. Bármilyen felületen, bármilyen szennyeződésre használhatja - a piszok eltűnik, a felület épen marad.

2. Kényelmes

Nem kell 10 kilós vödröt cipelnie magával, nem kell autómosás után a garázst is felmosnia, télen is tudja használni (amikor a kerti slag problémás lenne), nem kell aggódnia, hogy a felület pöttyösen szárad meg – egyszerű, gyors, kényelmes.

3. Hatékony

Madárürülék, fékbor, zsír, kátrány, növényi nedvek, rovarmaradványok – mindent kíméletlenül eltávolít, ami csúnya, gusztustalan, nem áll jól az autónak (vagy bármi másnak, amit meg szeretne tisztítani).

4. Kíméletes

Miközben a piszokkal keményen elbánik, a tisztítandó felületet kíméli: A víz alapú formulája nem mar szét, nem karcol meg és nem áztat el semmit, nyugodtan használhatja érzékeny, kényes, drága felületeken is. A LOTUS Univerzális Tisztítószer használata nem igényel több vizet, mint amennyi benne van.

5. Környezetbarát

A legtöbb bolti tisztítószerrel ellentétben a LOTUS Univerzális tisztítószer biológiailag lebomlik.100%-ban szilikonmentes. Ha nem a kedvenc tevékenysége a takarítás, de szereti a tisztaságot és a csillogó felületeket maga körül, akkor eljött az ideje, hogy a saját háztartásában is bevezesse a vízmentes takarítást!

Kapcsolódó bejegyzések

Ingyenes Szállítás

LOTUS Cleaning csomagod 20.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyen szállítjuk házhoz

RÓLUNK

Információk

KÜLFÖLDI PARTNEREINK

Európában

100% elégedettségi garancia

Ha nem vagy elégedett az eredménnyel, kérdés nélkül visszafizetjük a termék árát!