Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Csodaszerek nélkül a kéretlen bogártetemek ellen

1 rovar is rovar!  

Az a kellemes érzés, ami átjárja, mihelyst kilép az autókozmetikából, felbecsülhetetlen - mégis azonnal elillan a legelső kitinpáncélos láttán, aki éppen megsülni készül a frissen mosott motorháztetőn. Egy-egy ropogós bogártetemmel - fanyalogva bár -, de csak megküzd. Ellenben, ha egy komplett raj odaszáradt tetemét kell hatékonyan, a lehető leggyorsabb módon eltávolítania, akkor nehezebb dolga lesz.

Mihez kezd?

Hanyatt-homlok a helyi vegyszereshez rohanni, és felvásárolni mi ndent, amit a polcon talál, nem éppen a legjobb megoldás! A lúgos kémhatású anyagok felvitelével, a fényezést egy cseppet sem kímélő kefékkel és szivacsokkal történő dörgöléssel inkább csak árt autójának! A szennyeződések, apróbb-nagyobb rovartetemek bár könnyedén eltűnnek annak felületéről, mély nyomot hagyhatnak akár a festékrétegben is!  

De akkor mi a megoldás?

Először is, használjon környezetbarát termékeket, amik hosszú távú védelmet ígérnek a szennyeződések, a káros UV-sugarak, és az imént említett, zsíros bogártetemek ellen! A karnaubaviaszt és értékes polimereket tartalmazó tisztítószerekkel növelheti autója kopásállóságát és korrózióvédelmét - nem utolsósorban felvitelükkel a fényes csillogás is garantált, akár 2-3 héten át!

A pH semleges mosószerek magas hatásfokkal, az adott területre koncentráltan dolgoznak, és akár víz hiányában is használhatók. A fém,- műanyag,- és üvegfelületeken nyom nélkül megtapadnak, de alkalmazhatja őket az autó egyéb kényes területein is - úgy, mint: gumik és felnik!

Az erre a célra kifejlesztett szivaccsal finom, körkörös mozdulatokkal felvihetők a recékbe, hajlatokba - a legeldugottabb zugokat is elérheti általuk. Gond, de legfőképp dörzsölés nélkül eltávolíthatja segítségükkel a több hetes piszokréteget, és száműzheti az autó fényezéséről a nem kívánatos bogártemetőt is. Ugye jól hangzik?

Mondjon le a sokat ígérő csodaszerekről, és alkalmazzon valóban hatékony, nanotechnológiás termékeket az autóápolásban! Tisztítsa, fényezze és újítsa meg autóját a Lotus Cleaning tisztítószereivel!

Lenne még néhány kérdése a témával kapcsolatban?
Örömmel megválaszoljuk elérhetőségeink egyikén!

Ha tetszett a bejegyzésünk, kérjük, ossza meg barátaival és ismerőseivel a Facebookon!
Ne maradjon le további értékes tartalmainkról sem!