Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

PREMIUM PLUS AUTÓTÖRÖLKÖZŐ

6.990 Ft
Gyártó: Lotus Cleaning
Cikkszám: LO500000161

Amit a terméktől biztosan elvárhatsz: 700 gsm-es prémium minőségű autótörölközőt, gyors, alapos karc- és foltmentes megoldást. 

A Premium Plus Drying Towel 700 gsm-es prémium minőségű autótörölköző extra hosszú szálaival kifejezetten gyors, alapos karc- és foltmentes megoldást kínál a nagyobb méretű autók szárazra törléséhez, egyenesen Koreából.

Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

A termékről:

A Premium Plus Drying Towel autótörölköző az összesodort hurkainak köszönhetően, gyorsan vált a járművek szárításának legnépszerűbb módszerévé. A Különleges autótörölköző kivételesen gyorsan és kíméletesen szívja fel a nedvességet a legkényesebb felületről is, így garantáltan nem sérül az autók lakkozása, mégis vízcsepp- és csíkmentes lesz a felület. A Lotus Premium Plus Drying Towel autótörölköző saját súlyának többszörösét képes felszívni úgy, hogy közben minden csepp vizet magában is tart.

Gyakran Ismételt Kérdések a termékről:

Mit jelent az autótörölköző termék leírásában a gsm?

A gsm vagy g/nm a törölköző egy négyzetméterre arányított tömege. Tulajdonképpen ez egy sűrűségre vonatkozó adat szakmai műszóval ez a szálsűrűség. Minél magasabb ez az érték, annál jobb a törölköző nedvszívó képessége.

Hogyan szabad tisztítani a törölközőt?

Kézzel történő mosás esetén: Hideg vagy langyos vízhez adj pár csepp pH semleges folyékony szappant. Néhány percre áztasd be a szappanos vízbe. Majd hideg vízzel öblítsd ki a kendőt. Végezetül rázd ki és tedd ki száradni.

Gépi mosás esetén: A mosásnál használj fehérítőmentes folyékony mosószert, öblítő nélkül. A mikroszálas termékeket maximum 40-60 fok között szabad mosni,Célszerű a mikroszálas termékeket egyszerre a többi textiliától külön mosni, mivel a mikroszálas termékek anyagában megtalálható hurkok kidörzsölhetik a többi anyagot.

Körülbelül hány mosást bír ki egy törölköző?

A Lotus Cleaning professzionális mikroszálas termékei akár 100 mosást is kibírnak.

Termékinformációk:

  • Kiszerelés: 1 db
  • Méret: 60 x 90 cm
  • Anyaga: 700 gsm
  • Származási hely: Korea
  • Szín: Narancssárga

 


 


 


 


 

Használati útmutató

FIGYELEM: Száraz felületeken kíméletesen használd. A törölköző mosható újra felhasználható. Szárítógépbe tenni és vasalni szigorúan tilos.

  1. Alaposan tisztítsd meg a járművet, majd jól öblítsd le.
  2. Terítsd szét a törölközőt a szárítani kívánt felületen.
  3. Nem nyomva, húzd le a felületen maradt vízcseppeket.
  4. Szükség esetén ismételd meg újra a műveletet.
  5. Száraz felületeken kíméletesen használd.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.