Üdvözlünk a LOTUS Cleaning webáruházban

2012-ben amikor a frissen mosott autójával az alapító Szöllősi Tamás egy budapesti bevásárlóközpontból hajtott ki amikor egy özönvízszerű vihar csapott le. A mellette ülő barátja nevetve megjegyezte, hogy „Nincs még egy ekkora lúzer, aki szakadó esőben autót mosat”. Ekkor Tamás azt válaszolta, hogy „Tudod mit, veszek egy autómosót.” A szavakat tettek követtél, és a beszélgetést követő harmadik hónapban meg is lett a saját autómosó a rádió mögött a Pollack Mihály tér-en. Rengeteg szert kipróbáltak, de egyik sem nyújtotta azt a maximális hatást, ami az elvárás volt. Ennek hatására jutott el arra a gondolatra, hogy akkor saját előállítású tisztító és ápoló szerek kellenek, amik a saját maximalista értékrendemnek megfelelő.

„Hitvallásom, hogy vagy valamit tudok százszázalékosan csinálni, vagy nem fogom. Számomra valami vagy igen, vagy nem, vagy fekete vagy fehér, köztes út nem létezik. Az egész életemet és vállalkozói habitusomat ez hozzáállás határozta és határozza meg ma is.” – Szöllősi Tamás

2014-es évre datálható a Lotus Cleaning brand megteremtése. Az első két év, a szakma megismerésével és kutatásával telt. Tamás lassan, és jól átgondolva építette fel a márkát.

2015-ben jelent meg a népszerű Ultra Nano Gyors Wax amely forradalmasította hazánkban a víz nélküli autómosást vagy másnéven száraz mosást (waterless car wash).

2019-ben termékeink széles palettája elérhetővé vált az OMW kúthálozatán.

2020-as év a pandémia ellenére hatalmas fejlődést jelentett a márka történetében. A cég kinőtte a korábbi raktárhelyiségét és minden eddigieknél nagyobb raktárba és irodába költözött Újpestre. Talmácsi Gáborral a MotoGP sorozat 125 kategória 2007-es világbajnokával közösen, kifejezetten a motorosok számára megalkotott Motoline brand bevezetésre került. Ettől az évtől kezdve az összes Praktiker barkácsáruházban, és a kijelölt MOL és Shell töltőállomásokon is megvásárolhatóak lettek a termékeink.

A terveink a jövőre világosak: 2025-re Európában, 2030-ra világszinten piacvezetővé szeretnék válni.

Ingyenes Szállítás

LOTUS Cleaning csomagod 18.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyen szállítjuk házhoz

RÓLUNK

Információk

KÜLFÖLDI PARTNEREINK

Európában

100% elégedettségi garancia

Ha nem vagy elégedett az eredménnyel, kérdés nélkül visszafizetjük a termék árát!