Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

AKTÍV HAB ÉS SAMPON PINK 20L

49.990 Ft
Menny.:db

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Gyártó: Lotus Cleaning
Cikkszám: LO420000029
Elérhetőség: Raktáron

Amit a terméktől biztosan elvárhatsz: ph-semleges, intenzív tisztítás, kíméletes minden felelüthez, kellemes cseresznye illat, szédületes rózsaszínű hab.

Termékünket úgy fejlesztettük, hogy egyszerre legyen gyengéd és különlegesen hatékony. Az Eco Active Foam-ot különösen ajánljuk wax-, vagy kerámia bevonattal ellátott járművek tisztítására. Azért, hogy a mosási folyamat még élvezetesebb legyen az aktív habot cseresznye illattal láttuk el.

Nem értékelt
Várható szállítás: 2024. május 29.
Egységár: 2.499,50 Ft/liter

Leírás és Paraméterek

A termékről:

Az Eco Active Foam egy semleges ph értékű termék, azaz felületbarát. Ha ön szeretné hosszú ideig megőrizni járművének eredeti állapotát, akkor mindenképp felületbarát terméket javaslunk használni. 

Gyakran Ismételt Kérdések a termékről:

Milyen arányban kell keverni a terméket?

 • Előmosó hab esetén a keverési arány: 200 ml termék/a 2 literes habosítóba (1:10)
 • Samponként használva a keverési arány: 100 ml termék egy 10 literes vödörbe (1:100)

Ha az aktív habot magasnyomású mosóval állítom elő kell-e, lehet-e hígítani?

Nem kell hígítani az aktív habot a magasnyomású mosó berendezés használatakor, mivel a keverést a gép automatikusan elvégzi helyetted. Amennyiben hígítod, akkor veszíthet az intenzitásából, hatékonyságából.

Az Eco active foam-ot egyből le kell öblíteni, vagy szabad hagyni kicsit tovább hatni? 

Kedves Andrea, ha teheted széltől és tűző naptól védett helyen moss autót. Ilyenkor várhatsz 1-2 percet amíg a szer kifejti a hatását, majd öblítsd le. Amennyiben nem tudsz árnyékos és szélvédett helyen autót mosni, akkor rögtön mosd le az aktívhabot. Soha ne hagyd rászáradni.

Termékinformációk:

 • Kiszerelés: 20L
 • Származási hely: EU
 • Illat: Cseresznye
 • Szín: Rózsaszín
 • Ph:  10 ± 1

Használati útmutató

FIGYELEM: Soha ne használd tűző napon, vagy felhevült felületen!

 1. A szennyeződés mértékétől függően a terméket permetező vagy habosító segítségével alkalmazd.
 2. Kézi mosás esetén szivacs vagy mosókesztyű segítségével mosd át a járművet.
 3. Kézi mosás esetén, használat előtt nagynyomású vízsugár segítségével mosd le az autót, hogy eltávolítsd róla a homok- és porszemcséket, amelyek megkarcolhatják járművet.
 4. Tisztítás után mosd le az autót magasnyomású vízsugárral.

Aktív (előmosó) habként használva:

Az autómosás első lépése az előmosás. Ennek egyetlen célja van, hogy a felülethez tapadt szennyeződést a lehető legnagyobb mértékben fellazítsa ezzel elkerülve az erőteljes mechanikus beavatkozást (dörzsölés-súrolás mosáskor). Különösen a nyári időben egy sötét színű jármű külső felülete akár 70-80 fokosra is felmelegszik, majd az éjszaka során lehűl. A környezetünkben lévő por-homok, amely a forró felületre kerül szinte "beletapad" a lakkrétegbe és nagyon nehéz teljes mértékben ezt eltávolítani róla. Ezért van, hogy egy kevésbé gondozott jármű lakkrétegén, ha finoman végighúzzuk a kezünket érezni fogjuk, hogy a felület szinte "rücskös" a különböző betapadt szennyeződésektől. Itt jön az előmosó hab szerepe. Amennyiben betartjuk a megfelelő sorrendet, első lépésként vigyük fel a piszkos, száraz (de nem forró) jármű felületére az előmosó habot. Egyenletesen, minden külső felületre. Várjunk 1-2 percet, hogy az anyag elkezdje kioldani a megtapadt szennyeződést és a gravitációnál fogva az lecsússzon a földre. Amikor szemmel láthatóan ez megtörtént, akkor magasnyomással közelről (20cm) veressük le a felületről a feloldott szennyeződést. Ha ezt jól csináljuk, akkor 60-70%-a leoldódik a járművön lévő kosznak. Ezután kezdődhet el a samponos mosás, de ennek a lépésnek a betartásával már sokkal kevesebb koszt kell eltávolítanunk a samponos-szivacsos mosással, így sokkal kevesebb mosási karcot hagyunk a felületen.

Két módon lehet a habot előállítani: vagy alkalmazzunk kézi habosító berendezést, vagy a magasnyomású mosóhoz csatlakoztassunk habosító tartályt. Az ideális megoldás a második. Ebben az esetben sokkal hatékonyabbak leszünk.

Samponként használva: 

Az előmosás után egy vödörbe tegyünk 100 ml terméket és ezt hígítsuk fel 10 liter langyos vagy meleg vízzel. Tehát samponként a hígítás : 1.100. Lehetőség szerint autómosó vödröt alkalmazzunk, amelyben van Grit guard, azaz ülepítő szűrő. Ez azért fontos kellék, mert minden alkalommal, amikor a mikroszálas mosókesztyűt vagy mosószivacsot belemártjuk a vízbe és kimossuk, akkor a benne lévő porszemcse bekerül a mosóvízbe és enélkül azt vissza vihetjük a felületre és mosási karcokat okozhatunk. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Biztonsági adatlap