150 ezer forint büntetés egy kocsimosásért?

2019. december 10.
Egyes településeken ez sem kizárt, aki nem tartja be a köztisztasági előírásokat, és utcán mossa az autóját, 5000-150 000 Ft büntetést kaphat. A legtöbb helyen a köztisztasági rendeletben szerepel egy ehhez hasonló kitétel: "Közterületen és közkifolyókról tilos a folyóvízzel, vegyszerrel történő autómosás, vagy mosatás."

Mit is jelent ez?

Azt, hogy ha nem kertes házban él, és nem szeretne a közterület felügyelőkkel konfliktusba keveredni, kénytelen lesz valahol az otthonától távolabb, autómosóban, benzinkútnál mosni, mosatni az autót, feltéve, hogy mosószert is szeretne használni. (És valószínűleg szeretne, hiszen az egyszerűen csapvízzel leöblített autó se tiszta nem lesz, se szép.)

Lehet persze garázsban is kocsit mosni, de azért lássuk be, ez nem a legkényelmesebb és legpraktikusabb megoldás.

Legegyszerűbb az lenne, ha lehetne víz és mosószer nélkül autót "mosni", hiszen ez bárhol, bármikor teljesen szabályos, kényelmes, és még játszósruha sem kell hozzá.

Jó hírünk van!

Lehet víz és mosószer nélkül tökéletesen tiszta és csillogó az autó, még zord időjárási körülmények és még zordabb közterület felügyelők között is.

Ajánlatunk városlakóknak és azoknak, akik nem szeretnek kocsit mosni: PROFI AUTÓÁPOLÓ CSOMAG!

A Profi Autóápoló Csomaggal minden olyan tevékenységet el tud otthonában végezni, amiért egy autókozmetikában súlyos tízezreket kérnek el! Mindezt víz felhasználása nélkül! Teljes körűen tisztíthatja és ápolhatja autója külső és belső fém- műanyag felületeit, az üvegfelületeket, a felnit és a gumikat.

Szintén van még ajánlatunk városlakóknak és azoknak, akik nem szeretnek kocsit mosni: LOTUS Mikroszálas Nano Kefe CSOMAG.

Mindössze némi elhatározás és nanotechnológia kell hozzá: napi 1-2 perc ráfordításával, több tucat autómosás árát spórolhatja meg, és az autó is tökéletesen tiszta marad. A tiszta marad nem egy elírás: a lótuszvirághoz hasonlóan az autó gyakorlatilag öntisztulóvá válik a kezelés hatására, nem fog rajta megtapadni sem a napi piszok, ezért tisztítás helyet csak tisztán tartásra lesz szükség.

Mi van a nano kefe csomagban?

  • 1 nagyméretű nano kefe (becenevén Puli), ezzel kell naponta egyszer könnyedén áttörölni az autót
  • 1 mikroszálas kendő, ha szeretne igazán alapos lenni, és a nehezen hozzáférhető helyeken is csillogást szeretne látni
  • 1 wax spray, a karácsonyi belvárost megszégyenítő csillogásért

Alapszintű napi tisztogatáshoz a csomag első tagja is elegendő, de a tökéletes eredményt a három termék együtt adja, ezért adjuk őket együtt, készletként.

Unom a mosószeres koszlevet, lássuk azokat a nanotechnológiás takarítóeszközöket!

Kapcsolódó bejegyzések

Ingyenes Szállítás

LOTUS Cleaning csomagod 13.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyen szállítjuk házhoz

RÓLUNK

Információk

KÜLFÖLDI PARTNEREINK

Európában

100% elégedettségi garancia

Ha nem vagy elégedett az eredménnyel, kérdés nélkül visszafizetjük a termék árát!