Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

SZUPER DÍZEL ADALÉK 250ML

4.490 Ft
Menny.:db
Gyártó: Liqui Moly
Cikkszám: LI400250082
Elérhetőség: Raktáron

Amit a terméktől biztosan elvárhatsz: tisztán tartja az üzemanyagrendszert, kénszegény dízelüzemanyagokhoz, tisztán tartja befecskendező fúvókákat, katalizátorra tesztelt, gátolja a fúvókatűk beégését, növeli a cetánszámot, optimalizálja a motorteljesítményt, a kenőhatást, tisztaságot biztosít, kiküszöböli a lerakódások képződését, jó korrózióvédelem, csökkenti az üzemanyag fogyasztást, növeli a kopásvédelmet

Eltávolítja a lerakódásokat a dízelbefecskendező rendszerből, valamint az égéstérből, és megakadályozza azok újraképződését. A dízelbefecskendező rendszer minden alkatrészét ápolja. Megakadályozza a ráégést és a fúvókatűk elgyantásodását. Növeli a cetánszámot és javítja a gázolaj gyulladási hajlamát. Gondoskodik a motor nyugodt járásáról. A teljes üzemanyagrendszert védi a korróziótól és a kopástól. Optimalizálja a kipufogógáz-értékeket és a motor teljesítményét. A tiszta motorok kevesebb üzemanyagot fogyasztanak és kevesebb káros anyagot bocsátanak ki.

Nem értékelt
Várható szállítás: 2024. május 29.

Leírás és Paraméterek

A termékről:

Tisztító, diszpergáló, védő és cetánszámnövelő tulajdonságokkal rendelkező hatóanyagkombináció a mai motorokra, üzemanyagokra és üzemelési körülményekre szabva. A tartalmazott Lubricity Improver megfelelő kenőképességet kölcsönöz a kénszegény üzemanyagoknak. A gyújtókészség növelése hideg üzemmódban jobb üzemanyag elégetést biztosít és csökkenti a füstgáz kibocsájtás általi környezetterhelést. Minden dízelmotorhoz és dízel üzemanyaghoz alkalmazható.

Technikai adatok:

  • Bázis: adalékkombináció hordozófolyadékban
  • Szín/megjelenés: világosbarna, átlátszó
  • Sűrűség 15 oC-on: 0,842 g/cm3
  • VbF veszélyességi besorolás: A III
  • Lobbanáspont: 63 oC
  • Dermedéspont: -36 oC
  • Állag: folyékony
  • Illat: jellegzetes

Forgalmazott kiszerelések:

  • 250 ml-es fémdoboz 8379 D-H-RO

Használati útmutató

Felhasználási területek:

Dízelüzemanyag adalék minden dízelmotorhoz, különösen alkalmas korszerű nagynyomású dízelmotorokhoz, személygépkocsikba, tehergépjárművekbe, építőipari gépekbe és telepített motorokba. Kiválóan alkalmas motorok konzerválására, ha a gépjárművet extrém körülmények között hosszabb időre üzemen kívül helyezzük.

Alkalmazás:

Az adalék kénszegény dízel üzemanyagokhoz történő folyamatos adagolása a Lubricity Improvernek köszönhetően növeli a gyújtókészséget és javítja a kenőképességet. A 250 ml- es kiszerelés 75 l dízel üzemanyaghoz elegendő. Adagolási arány: 1:300. A fúvókák tisztasága és korrózióvédelem érdekében 2000 km-ként adjuk a szgk. dízeltankjába. Az 5 l-es kannás és 50 l-es hordós kiszerelések a tehergépjárművek, szállítmányozók, buszvállalatok és az ipar részére ajánlottak. Adagolási arány: 1:300. Motorok konzerválása és üzemen kívül helyezése esetén adjunk 1% Super dízeladalékot az üzemanyaghoz. Tartsuk be a konzerválási előírásokat. A Super dízeladalék bármikor hozzáadható az üzemanyaghoz, mivel a keveredés önmagától megy végbe.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.