Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

MOTORÖBLÍTŐ ADALÉK 300ML

4.490 Ft
Menny.:db
Gyártó: Liqui Moly
Cikkszám: LI400300059
Elérhetőség: Raktáron

Amit a terméktől biztosan elvárhatsz: semleges a tömítőanyagokkal szemben, turbóra és katalizátorra tesztelt, rendkívül gazdaságos, környezetkímélő, gyors tisztítás, dízelrészecske szűrővel kompatibilis, kímélően tisztít, optimális motorteljesítmény, használata egyszerű, minimalizálja a kopást

Nagy hatékonyságú tisztítófolyadék, amivel megszabadíthatja a motor belsejét a zavaró lerakódásoktól. Gyorsan és megbízhatóan feloldja az olajsár és lakképzőket. Mindenféle olajban oldódó és nem oldódó maradványt lebegésben tart, és az olajcsere alkalmával eltávolítja őket az olajkörből. A lerakódásoktól és szennyeződésektől megszabadított motor és a régi maradványokkal már nem terhelt friss olaj ezáltal jobb teljesítményt tud nyújtani. Így csökken a motor kopása és nő az élettartama.

Nem értékelt
Várható szállítás: 2024. május 29.

Leírás és Paraméterek

A termékről:

Az Engine Flush speciális adalékok és hordozófolyadék meghatározott hatóanyag kombinációja. A nagy hatékonyságú tisztító és eloszlatást segítő adalékok, kombinálva a hordozófolyadékkal, kiküszöbölik az olajiszap- és lakk-képződményeket. Az olajban oldódó és nem oldódó lerakódásokat lebegésben tartják, melyek azután az olajcsere alkalmával az olajkeringető rendszerből eltávolításra kerülnek. A lerakódásoktól és szennyeződésektől megtisztított motor és a tiszta, friss olaj helyreállítják a motor teljesítőképességét.

Technikai adatok:

  • Szín/megjelenés: sárga, barna
  • Bázis: adalékok, hordozófolyadék
  • Sűrűség 20 oC-on 0,81 g/cm3 DIN 51757
  • Lobbanáspont: 63 oC DIN ISO 2592
  • Dermedéspont: -45 oC DIN ISO 3016
  • Állag: folyékony
  • Viszkozitás: 40 oC-on <7 mm2/s
  • Illat: jellegzetes

Forgalmazott kiszerelések:

  • 300 ml-es fémdoboz

 

Használati útmutató

Felhasználási területek:

Otto- és dízelmotorok olajkeringető rendszerének tisztításához és átöblítéséhez. Az Engine Flush alkalmazása függ az olajkeringető rendszer szennyezettségétől. Gond nélkül alkalmazható olajban futó fogaskerékhajtásokhoz. Olajfürdős kuplunggal gyártott motorkerékpárokhoz ne használjuk.

Alkalmazás:

A 300 ml-es kiszerelés 6 liter olajmennyiséghez elegendő. Az Engine Flusht közvetlenül olajcsere előtt adagoljuk az üzemi hőmérsékletű motorolajhoz. Hozzáadás után járassuk a motort kb. 10 percig. Ezt követően végezzük el az olaj- és szűrőcserét. Az Engine Flush kompatibilis a kereskedelemben forgalmazott valamennyi motorolajjal.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.