Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

PRO-LINE BENZIN RENDSZER TISZTÍTÓ ADALÉK 500ML

10.990 Ft
Menny.:db
Gyártó: Liqui Moly
Cikkszám: LI400500068
Elérhetőség: Raktáron

Amit a terméktől biztosan elvárhatsz: csökkenti az üzemanyag fogyasztást, növeli az üzembiztonságot, eltávolítja a kokszos maradványokat a beömlő szelepekről és az égéstérből, csökkenti a károsanyag kibocsájtást, tisztít és ápol, optimális, gazdaságos alkalmazás, tisztítja a befecskendező berendezést, gondoskodik az optimális keverésről

Rendkívül hatékony ápoló és védő hatóanyagkombináció mindenfajta benzinbefecskendező rendszerhez, mint K-, KE-, L-Jetronic és hasonló rendszerek.

Nem értékelt
Várható szállítás: 2024. május 29.

Leírás és Paraméterek

A termékről:

Eltávolítja a lerakódásokat a befecskendező szelepekről, a szívószelepekről, a gyújtógyertyákról, valamint az égéstérből, és megakadályozza azok újraképződését. Javítja a motor járását és optimalizálja a kipufogógáz értékeket. Megszünteti a motor indítási nehézségeit és egyenetlen járását. Ápolja és védi a teljes üzemanyagrendszert a kopástól, a lerakódásoktól és a korróziótól. A tiszta motorok kevesebb üzemanyagot fogyasztanak és kevesebb káros anyagot bocsátanak ki.

Technikai adatok:

  • Állag: folyékony
  • Bázis: adalékok, speciális hordozó folyadék
  • Szín/megjelenés: színtelen - sárgás
  • Sűrűség 15 oC-on: 0,820 g/100 g
  • Lobbanáspont: >63 oC
  • Viszkozitás 40 oC-on: <7 mm2/s
  • Illat: jellegzetes

Forgalmazott kiszerelések:

  • 500 ml-es fémdoboz

 

Használati útmutató

Felhasználási területek:

Minden benzinbefecskendező rendszerhez. A hozzáadás az üzemanyagtartályba történik, az üzemanyagrendszeren végzett javítások során vagy szűrőcsere alkalmával.

Alkalmazás:

Közvetlenül az üzemanyagtartályba töltsük. Megelőzés céljából minden szervizelésnél, az üzemanyagrendszeren végzett javítások után és minden JetClean tisztítás után. Az üzemanyaggal való keveredés önmagától végbemegy. A kiszerelés tartalma max. 70 l üzemanyaghoz elegendő.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.