Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

START FIX HIDEGINDÍTÓ SPRAY 200ML

3.690 Ft
Menny.:db
Gyártó: Liqui Moly
Cikkszám: LI400200078
Elérhetőség: Raktáron

Amit a terméktől biztosan elvárhatsz: alkalmazható benzin- és dízelmotorhoz, jó korrózióvédelem, biztonságot nyújt a hideg téli időszakban, megkönnyíti az indítást, kíméli a motort és akkumulátort, optimálisan gazdaságos felhasználás, feljavítja a gyújtási folyamatot.

Segíti a biztonságos indítást hideg, nedves időjárásnál, nedves gyújtógyertyák és gyenge akkumulátor esetén. Különösen gyúlékony anyagokból álló hatóanyag kombináció, mely minden benzin- és dízelmotorhoz kiválóan alkalmas. Megkönnyíti a belső égésű motorok indítását és extrém hideg esetén is hatékony. Kíméli az akkumulátort, használata gazdaságos.

Nem értékelt
Várható szállítás: 2024. május 29.

Leírás és Paraméterek

A termékről:

Biztos indítási segítség hideg, nedvesség, vizes gyújtógyertya és gyenge akkumulátor esetén. Különösen gyúlékony hatóanyagok kombinációja, kiválóan alkalmas minden benzin- és dízelmotorhoz. Megkönnyíti a belsőégésű motorok indítását és rendkívüli hidegben is hat. Kíméli az akkumulátort és gazdaságosan használható.

Technikai adatok:

  • Sűrűség: 0,61 g/ml
  • Bázis: éter, korrózió elleni adalék
  • Hajtógáz: propán-bután nitrogénnel keverve
  • Állag: aeroszol, folyékony
  • Szín/megjelenés: színtelen
  • Illat: éterikus

Forgalmazott kiszerelések:

  • 200 ml-es doboz aeroszol

 

Használati útmutató

Felhasználási területek:

2 és 4 ütemű benzin- és dízelmotorokhoz. Nedves, hideg időjárás, gyenge akkumulátor, nedves gyertyák okozta indítási problémák esetére. Alkalmazható személy-, tehergépkocsikhoz, buszokhoz, motorkerékpárokhoz, hajókhoz, építőipari gépekhez, targoncákhoz és egyéb szállítójárművekhez, traktorokhoz, kisebb földmunkagépekhez, fűnyírókhoz, hóekékhez, motoros fűrészekhez, szivattyúkhoz, mobil aggregátokhoz, sűrített levegős ill. áramfejlesztő berendezésekhez stb.

Alkalmazás:

Fújjuk a terméket közvetlenül a légszűrőbe vagy a légszívó vezetékbe és azonnal indítsuk be a motort. Benzinmotoroknál csak kis gázt, dízelmotoroknál teljes adjunk. Megjegyzés: Különösen gyúlékony anyagokat tartalmaz, ezért a használata során tilos dohányozni. Nyílt láng vagy hőforrás sem lehet a közelben.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.