Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

REVELATION - RÖPROZSDAOLDÓ ÉS FELNITISZTÍTÓ 500ML

5.990 Ft
Menny.:db
Gyártó: Angelwax
Cikkszám: AN400500051
Elérhetőség: Raktáron

Amit a terméktől biztosan elvárhatsz: extrém hatékonyan távolít el mindennemű vasszennyeződést a felületről, innovatív pH semleges formula.

Az Angelwax Revelation a teljes megoldás a káros vasfémek eltávolítására a kerekekről és a karosszériáról, amelyek ha nem kezelik, behatolhatnak a festék felületébe, és maró hatású vegyületeket képezhetnek, amelyek átemésztik a járművek fényezését.

 

Nem értékelt
Várható szállítás: 2024. március 06.

Leírás és Paraméterek

A termékről:

Gépkocsija mindennapi használata során a fékpor és az útszennyeződés szennyeződései tapadnak a kerekekre és a karosszériára.

A fékporban található magas hőmérsékletű vas nagyon makacsul eltávolítható mind a kerekekről, mind a karosszériáról. Az Angelwax Revelation vizuálisan azonosítja ezeknek a káros vasrészecskéknek a koncentrációját a jármű felületén azáltal, hogy vizuálisan kiemeli a területeket, amikor a termék átlátszóból mélylilává változik, amikor reagál a szennyező vasrészecskékkel.

Ez a Revelation elszíneződés, amely kötést képez a szinterezett vashoz a jármű felületén, jelezve, hogy most már vízben oldódik és készen áll a könnyű eltávolításra. A makacs szennyeződés kismértékű felrázást igényelhet.

Használati útmutató

FIGYELEM: Soha ne használd tűző napon, vagy felhevült felületen!

  1. A röprozsdaoldóval egyenletesen permetezd le a keréktárcsa / burkolat piszkos részeit.
  2. Várj 2-3 percet amíg a szer dolgozik.
  3. A keréktárcsákat kend át egy felni ecsettel, hogy mindenhova jusson a szerből (küllőkbe, a kerékcsavarokhoz, a felni belső részéhez).
  4. Öblítsd le egy nagynyomású mosó segítségével.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.